skip to Main Content

Web Design, creare website

Suntem o agentie de web design din Alba Iulia, cu o experienta de peste 14 ani in acest domeniu. Proiectam si dezvoltam orice model de website, in PHP sau pe diverse platforme cum ar fi WordPress, Joomla, Magento, Prestashop, Opencart, etc.

Website-urile dezvoltate de compania noastra sunt personalizate si indeplinesc toate conditiile de optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. Fiecare website pe care il creem este proiectat si dezvoltat de o echipa cu experienta in domeniul web design si SEO.

Web Design

Modul nostru de lucru, crearea unui website

Avem un mod inovativ de lucru, eliminand costurile inutile, oferind preturi mai mici decat majoritatea agentiilor similare datorita experientei si vitezei de lucru. Studiati serviciile de Web Design si pachetele pe care le oferim, cititi cateva recenzii despre ceea ce spun clientii nostri existenti si aruncati o privire la calitatea muncii noastre in sectiunea portofoliu.

OPTIMIZARE PENTRU DISPOZITIVELE MOBILE

Responsive Design

Responsive Design

Exista diverse moduri in care puteti dezvolta un website pentru compania Dvs. insa, daca optati pentru serviciile noastre de Web Design, veti obtine un site web creat profesional, conform cerintelor Dvs., un website optimizat si compatibil cu orice dispozitiv mobil.

La ora actuala, peste 60% din utilizatorii de Internet, folosesc dispozitive mobile pentru navigarea in Internet. Daca website-ul Dvs., se va incarca greu in browser sau nu va fi responsive, cu siguranta veti pierde posibili clienti.

Website-urile create de compania noastra beneficiaza in mod gratuit de update si securitate. Indiferent de proiectul dezvoltat, finalizarea va fi doar in momentul in care veti fi multumit. Toate site-urile noastre sunt optimizate pentru dispozitivele mobile.

Site-urile responsive, permit site-ului sa se adapteze la dimensiunile diferite ale ecranelor, astfel incat sa puteti oferi vizitatorilor cea mai buna experienta posibila.

Back To Top