skip to Main Content

SEO, Servicii SEO, oferite de compania noastra

Indiferent de domeniul de activitate al companiei Dvs., daca detineti un website, veti avea nevoie de servicii SEO on-page si off-page. Serviciile SEO, oferite de compania noastra va pot ajuta la cresterea traficului organic si marirea bugetului companiei.

Majoritatea paginilor Web, au probleme de optimizare SEO on-page. Optimizarea SEO on-page, se refera la partea tehnica a unui website, la structura acestuia. In mod normal, nici un website nu ar trebui pus online, fara aplicarea unui serviciu de optimizare SEO on-page.

SEO

Prezentarea serviciilor, continutul relevant

Continutul relevant incurajeaza vizitatorii website-ului Dvs., sa redistribuie paginile, articolele sau produsele oferite de Dvs. Acest lucru duce la cresterea traficului organic si imbunatatirea ranking-ului.

Ce este SEO

Ce este SEO? De ce avem nevoie de SEO?

SEO (Search Engine Optimization), este activitatea prin care o companie sau o persoana influenteaza motoarele de cautare prin aplicarea unor servicii SEO speciale care au ca rezultat final, cresterea traficului organic.

In termeni mai populari, serviciile SEO, au ca scop cresterea calitatii unui website, a unei pagini, produs sau articol. La baza acestor servicii sta optimizarea SEO on-page, care se refera la partea tehnica a website-ului, continutul de calitate si serviciile de link building.

Servicii SEO, oferite de compania noastra

Ofertele pentru serviciile SEO, oferite de compania noastra se fac in urma testarii website-ului Dvs. Preturile pentru serviciile SEO on-page, variaza intre 250 si 600 Euro. Un serviciu de optimizare SEO on-page (care se refera la partea tehnica a website-ului), se aplica o singura data.

Optimizare

OPTIMIZARE SEO

Motorul de cautare Google, ofera rezultate extrem de subiective in baza unor algoritmi care se modifica din ce in ce mai des. Serviciile de optimizare SEO, oferite de bSEO Romania, va ajuta sa eliminati eventualele probleme de optimizare SEO on-page, pentru cresterea vitezei de incarcare in browser.

Promovare

PROMOVARE WEB

Un serviciu de promovare Web, poate fi aplicat doar dupa optimizarea SEO on-page, adica dupa rezolvarea problemelor tehnice care exista la peste 70% din website-urile existente in mediul online. Pentru un serviciu de promovare Web, pretul poate fi aplicat pe module sau cu plata lunar.

Link Building

LINK BUILDING

Inaintea aplicarii unui serviciu de link building, vom face o analiza a pietei pentru a vedea care dintre cuvintele cheie sunt cele mai importante pentru website-ul Dvs. Motorul de cautare Google are mai mult de 200 de algoritmi si nimeni nu doreste o penalizare din cauza backlink-urilor necontrolate.

Serviciile SEO, oferite de compania noastra sunt garantate datorita anilor de experienta si a numarului mare de website-uri, pe care le detinem. Optimizarea si promovarea pentru motoarele de cautare, are ca scop imbunatatirea traficului organic, astfel incat sa puteti beneficia de un randament pozitiv al investitiei Dvs.

Back To Top