skip to Main Content

Servicii de Promovare Web

Promovare Web – un serviciu strategic care face parte din sectiunea SEO si depinde foarte mult de optimizarea SEO on-page. Serviciile de promovare Web, aplicate unui website sau chiar unui produs, sunt servicii speciale si foarte greu de realizat la ora actuala.

Sa presupunem ca avem un website cu o cromatica placuta, cu imagini bine realizate din punct de vedere grafic si cu prezentarea serviciilor sau produselor in mod profesional. Veti spune ca este suficient pentru un website insa, nu este deloc asa!

Un serviciu de promovare Web, poate fi aplicat doar dupa optimizarea SEO on-page, adica dupa rezolvarea problemelor tehnice care exista la peste 70% din website-urile existente in mediul online.

Promovare Web

Experienta in domeniul SEO

Promovarea unui website, este un serviciu de durata si care necesita experienta in domeniul SEO. Cu ani in urma, se aplicau servicii standard de promovare – inscrieri in directoare Web, discutii pe forum-uri, comentarii pe bloguri si ceva backlink-uri, care ne ajutau la cresterea PageRank si autoritate.

Motoarele de cautare

La ora actuala motoarele de cautare au devenit mult mai inteligente (in mod special, motorul de cautare Google) si munca depusa pentru promovarea unui website a crescut cu cel putin 300%. Promovarea unui website, a unui produs sau serviciu a devenit mult mai grea si datorita cresterii concurentei pe majoritatea domeniilor de activitate.

Preturi Promovare Web

Pentru un serviciu de promovare Web, pretul poate fi aplicat pe module sau cu plata lunar. Preturile pe module se calculeaza in functie de concurenta si in functie de numarul cuvintelor cheie sau al expresiilor pentru promovare. La promovarea pe module, compania SEO, va stabili un pret si termenul de executie al modulului respectiv.

Modul de Lucru

Important este sa se stabileasca de la inceput cuvintele sau expresiile pentru promovare si graficul de executie al serviciilor aplicate zilnic, saptamanal sau lunar. Beneficiarul poate urmari serviciile aplicate si cresterea cuvintelor sau a expresiilor in rezultatele organice. Acest mod de promovare Web, este folosit foarte mult in strainatate, mai putin in Romania.

Back To Top