skip to Main Content

Magazine Online, proiectare si dezvoltare

bSEO Romania este o companie lider in domeniul eCommerce (magazine online), dezvoltare, web design, optimizare si promovare pentru motoarele de cautare.

Comertul electronic in Romania, reprezinta la ora actuala o cota semnificativa si este in crestere datorita achizitiilor efectuate in mediul online.

Mai mult de jumatate dintre noi vom cumpara on-line in fiecare luna diverse produse sau servicii, iar multe dintre aceste vanzari sunt finalizate de pe dispozitive mobile.

Magazine Online

Magazine Online, o prezenta puternica in mediul online...

Comert Electronic

In climatul actual, este esential ca retailerii deja stabiliti pe piata romaneasca sa aibă o prezenta puternica in mediul online. Surprinzator este faptul ca zilnic apar companii noi de comert electronic. Comertul electronic evolueaza rapid pentru ca nu sunt necesare spatii speciale la strada.

Optimizare Si Promovare Web

bSEO Romania, are personal specializat in comertul electronic si in dezvoltarea de magazine online cu functionalitati diverse. Cu o experienta indelungata in proiectarea si dezvoltarea de magazine online, va punem la dispozitie servicii profesionale de optimizare si promovare Web.

Mediul Online

Intr-o astfel de „industrie” rapida, cum este mediul online la ora actuala, alegerea corecta a strategiei Dvs., de promovare este esentiala. Vom lucra impreună cu Dvs. pentru a crea o prezenta cat mai buna in mediul online, utilizand tehnici moderne de marketing online si strategii SEO de calitate.

Pentru dezvoltarea unui magazin online, compania noastra foloseste diverse platforme care ne ajuta in prezentarea, optimizarea si promovarea produselor oferite de compania Dvs. In functie de cerintele Dvs., putem utiliza platforma ca Prestashop, WordPress, Magento, CS-CART, Open Cart, X-Cart.

Back To Top