skip to Main Content
Cinemagraf, Imagini In Miscare

Cinemagraf, Imagini in miscare

Cinemagraf, Imagini in miscare – La inceputul anului 2011, doi americani (Kevin Burg si Jamie Beck), au folosit o metoda noua pentru animarea imaginilor de stiri si moda. Cinemagraf, este denumirea folosita pentru imaginile statice care au in unele locuri cadre in miscare. Aceste cadre pot fi alte imagini sau chiar video. Rezultatul va fi o imagine de tip Gif, care da impresia de miscare si care sunt excelente pentru promovarea unui produs. Problema este ca aceste imagini pot avea 1Mb, la o dimensiune de 500×500 pixels si se pot incarca destul de greu in browser.

Operatiunea cinemagraf se poate realiza cu diverse programe de grafica dar cel mai potrivit este Photoshop.  Putem spune ca cinamagraf, este un produs hibrid intre fotografie si video, care izoleaza o parte a unei imagini intr-un loop, iar restul imaginii ramane nemiscata. Pentru o astfel de imagine ai nevoie de creativitate si timp, pentru ca nu se realizeaza prea usor. Mai jos am sa va prezint cateva imagini interesante de care cu siguranta veti fi atrasi.

Cinemagraf
Cinemagraf, Imagini in miscare
Imagini in miscare
Sampanie, imagini in miscare

Consultant SEO, Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. Activeaza in acest domeniu din anul 2004.

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top