skip to Main Content

Optimizare Campanii AdWords

Optimizarea unei campanii AdWords, necesita timp si experienta la nivel de Marketing Online. Specialistii din domeniul Marketing-ului, trebuie sa transmita mesajul potrivit, la momentul potrivit, indiferent de domeniul de activitate. Optimizarea SEO a unei campanii AdWords, are ca scop imbunatatirea unui anunt care sa genereze cat mai multe click-uri, la un pret cat mai mic. Daca deja aveti o campanie Google AdWords, care nu genereaza noi clienti, solutia o gasiti la noi.

Compania noastra poate administra orice model de campanie AdWords. In general, majoritatea campaniilor AdWords, neoptimizate, pierd mai mult de 40% din buget pe click-uri mai scumpe sau pe click-uri care nu au legatura cu serviciile sau produsele oferite. Anunturile Google AdWords, vor fi afisate in functie de sumele licitate si scorul de calitate al campaniei.

Campanii AdWords

Ce inseamna Optimizare Campanii AdWords?

Pentru orice campanie AdWords, scorul de calitate este foarte important. Cu cat ai un scor de calitate mai bun, cu atat pretul pe click, este mai mic. Motorul de cautare Google, prin serviciul de promovare AdWords, ofera informatii exacte despre sursele de trafic, numarul exact de vizitatori, conversii sau buget cheltuit.

Optimizarea corecta a campaniilor AdWords, va aduce o crestere cu peste 30-40%, a numarului de click-uri si micsorarea sumei cheltuite zilnic, dar haideti sa vedem ce presupune optimizarea unei campanii AdWords:

  • Structurarea sau restructurarea corespunzatoare campaniilor, a grupurilor de anunturi si a cuvintelor cheie
  • Costul mediu pe click, costul pe conversie, rata de conversie, calitatea
  • Definirea si inserarea optimă a cuvintelor cheie pentru fiecare grup de anunturi
  • Setarea corecta a parametrilor contului
  • Optimizarea paginilor de prezentare – URL-urile finale
  • Identificarea si eliminarea clicurilor slab calitative sau inutile
  • Remarketing

Promovarea Online prin intermediul campaniilor Google AdWords

Promovarea Online prin intermediul campaniilor Google AdWords, este cea mai rapida metoda de a genera vanzari de servicii sau produse in mediul online. Stim foarte bine ca in majoritatea domeniilor de activitate, concurenta in mediul online este destul de mare. Prin serviciul „Optimizare Campanii AdWords„, oferit de compania noastra aveti posibilitati mai mari de crestere a bugetului companiei.

Back To Top