skip to Main Content
Buton De Printare Pagina

Buton de Printare pagina

Buton de Printare pagina – in ultimul timp, website-urile care ofera teste SEO, au inclus aproape toate conditiile pe care ar trebui sa le indeplineasca un website profesional si acest lucru ne ajuta foarte mult la promovarea in mediul online. Foarte des se intampla ca o persoana sa doreasca printarea paginii in care se afla daca este interesat de continut si detinatorii de website-uri ar trebui sa le ofere aceasta oportunitate, mai ales daca este vorba de un magazin online.

Instrumentele de analiza SEO gratuita, cauta in structura site-ului testat, un fisier CSS, care sa fie configurat special pentru printarea paginii respective. Daca acest fisier nu este gasit, sistemul te indruma sa il folosesti si iti scade procentul de optimizare al site-ului. Scopul principal al unui fisier CSS, este de a oferi vizitatorului stiluri diferite in functie de browser si de dimensiunea dispozitivului folosit.

Dezvoltatorii de pagini Web, nu implementeaza aceste optiuni de printare, sau nu toti! Educatia in domeniul Web design si SEO, este aproape obligatorie pentru orice persoana care detine un website. Este bine sa ai cateva notiuni de baza pentru a putea cere persoanei care dezvolta website-ul, sa aplice macar optiunile de optimizare standard. Cateva detalii despre optimizarea unui website, gasiti la sectiunea de articole SEO, sau in sectiunea de Blog Info SEO Romania.

Iata o definitie simpla de stil CSS, pentru imprimare:

 @media print {
  body { font-size: 10pt }
 }
 @media screen {
  body { font-size: 13px }
 }
 @media screen, print {
  body { line-height: 1.2 }
 }

Consultant SEO, Dorel Tanase - specialist in optimizare si promovare pentru motoarele de cautare. Activeaza in acest domeniu din anul 2004.

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top